Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün amacı, Türk ve dünya mutfağı hakkında bilgi ve beceri sahibi, yaratıcı, girişimci ve uluslararası düzeyde rekabet edebilecek yenilikçi genç şefler yetiştirmektir.Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde okuyan öğrencilere işletme yönetimi, hijyen ve girişimcilik gibi farklı alanlarda da dersler verilerek çok yönlü bir eğitim süreci ile sağlanmaktadır.
Bölümün eğitim süresi 4 yıl, eğitim dili ise Türkçedir. Bölümde isteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık Sınıfı okuma imkânı bulunmaktadır.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Yükseköğretim Kalite Kurulunun (YÖKAK) ‘turizm’ alanında yetkilendirdiği tek kuruluş özelliğine sahip TURAK (Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu) tarafından “Koşullu Akreditasyon” ile akredite edilmiştir.
4 Yıl
Türkçe
878.600
SÖZ
797.100
902.200
Kariyer danışmanlarımıza yazarak, en doğru adımı atmanız konusunda destek alabilirsiniz.
Incorrect value for the captcha image